Referenties

REFERENTIES

 LYNN ~ Heerlijke verkorte week gehad bij Inge in Fontana  Bad Nieuweschans, echt tot rust gekomen en genoten in deze heerlijke omgeving. Kon me goed vinden in de stelling ‘niks moet alles mag’, dit voel je in alles. Sapvasten voelde heerlijk aan en was zonder problemen vol te houden. Kortom een absolute aanrader voor wie even de hectiek wilt ontspringen. Inge bedankt, en hopelijk tot ziens.

SYLVIA ~ Bedankt voor de fijne kuurweek. Mijn 2e keer in Nieuweschans. Het gezonde programma wat er geboden wordt en de vrijheid die Inge je geven zijn geweldig. Zo wordt het helemaal jouw week. Dank je wel voor je deskundige en professionele aanpak en tips. Ik kom zeker terug!

MIRANDA ~ Wat een heerlijke week was dit! De stress is van mij afgegleden door de heerlijke ontspanning, goede voeding en beweging. Voor herhaling vatbaar!

MARJOLEIN ~ Ondanks dat ik er vreselijk tegenop zag, is deze week me goed bevallen. Ik vond het een heel fijne ervaring en heb er veel van opgestoken. Zodra ik thuis ben, ga ik vol goede moed verder.

JAAP ~ Bij aankomst , iedereen even op zicht.
Daarna nadenken en werken aan lijf en gewicht.
Veel woorden leiden tot niets.
Alleen doen, doen en doen leidt tot iets!

ESTHER ~ Ik heb genoten van alle rust en de goede verzorging. Ben weer lekker energie en voel goede moed om weer te gaan hardlopen en nog beter op mijn voeding te letten. Volgend jaar misschien wel weer!

LISETTE ~ Een heerlijke week, veel inzichten, leuke mensen, accommodatie boven verwachting. Ik ga thuis zeker door met deze ‘nieuwe’ levenswijze.

HENNIE ~Evenals vorig jaar weer een super week gehad. Dank je wel voor je goede adviezen en tips.

RIEN ~De feestsalade was écht een feest, maar de sapdagen waren ook feestdagen. Voor mij echt gek, maar wel waar. Met de opgedane kennis ga ik zeker een gezonde toekomst tegemoet.